Σχετικά με εμάς

Η Zazu Fashion είναι ένα μοντέρνο, νεανικό fashion brand με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της μόδας, το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη της μοναδικότητας κάθε γυναίκας.

Η διαδικασία σχεδιασμού ξεκινά με το να σκεφτόμαστε τι πραγματικά θέλουμε να φορέσουμε σήμερα. Η εταιρεία διαθέτει μια έμπειρη σχεδιαστική ομάδα, η οποία εμπνέεται από την γυναίκα του σήμερα καθώς και από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι συλλογές μας ενημερώνονται συνεχώς και στόχος μας είναι να δημιουργούμε κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν την γυναικεία φιγούρα και της παρέχουν άνεση και στυλ στην καθημερινότητα της.

Κάθε συλλογή μας σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από εμάς, με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και και στη ραφή του ενδύματος. Σχεδιάζουμε και φτιάχνουμε αυτό που θέλετε να φορέσετε αυτήν τη στιγμή. Πιστεύουμε ότι η τέλεια εφαρμογή είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των ρούχων μας.

Δεν στοχεύουμε να φτιάχνουμε προϊόντα στη φθηνότερη τιμή, προσπαθούμε για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας διατηρώντας παράλληλα τιμές λογικές.